Jezelf Aftrekken

Jezelf aftrekken, of masturberen, kan niet alleen lekker zijn voor jezelf, het kan je ook helpen om lekkere seks te hebben met een partner. Het voordeel van jezelf aftrekken is dat je het helemaal op jou manier kan doen en kan uit proberen hoe en waar jij het lekker vindt om aangeraakt te worden. Zo leer je op welke manier jij kan klaarkomen en dat kan je vertellen of laten zien aan jouw sekspartner. Ook kan je beter leren om het point-of-no-return te herkennen en zo eventueel de zaadlozing nog even uit te stellen.

Trek jij hem af?
Voordat je hem gaat aftrekken, geil je hem op met zoenen en strelen. Je kan hem eerst nog wat te plagen door met je hand langs de delen rond zijn pik en ballen te strelen. Pak dan rustig zijn pik in je hand. De ene man zal het lekker vinden als je met heel je hand lange halen maakt langs zijn pik, een ander zal het lekkerder vinden als je alleen zijn voorhuid over zijn eikel heen en weer schuift.

Wat zeggen experts over HoeHetMoet: Peter Leusink

"Uit de vele e-mails die ik heb beantwoord van jongvolwassenen over hun seksuele vragen en problemen, komt telkens weer naar voren dat ze willen weten wat nu eigenlijk normaal is aan hun lijf en hoe ze zich seksueel horen te gedragen. Ze zijn nieuwsgierig en staan open voor andere idee├źn maar porno is voor hen niet het juiste referentiekader. De frisse toon en de directe, expliciete benadering van HoeHetMoet.nl sluit wel aan bij hun beeldcultuur en hun eigen belevingswereld. De site heeft een educatief karakter zonder belerend te zijn, het laat zien zoals het kan gaan en dat is wat jongeren willen weten. Hoe het moet is de vraag van jongeren terwijl de site laat zien hoe het kan zonder dat het moet."

Peter Leusink is huisarts te Gouda en aldaar ook werkzaam op de poli seksuologie van het Groene Hart Ziekenhuis. Hij is tevens als seksuoloog werkzaam bij het UMC Utrecht en is consulent voor Sense Midden-Nederland.
Hij geeft regelmatig nascholing over seksuologie aan studente, huisartsen, verpleegkundigen en specialisten in opleiding.
Hij was tot recent voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie, en is vanaf 2007 voorzitter van de Kwaliteitscommissie van Sense.
Hij is mederedacteur van het nieuw verschenen boek Seksuele disfuncties, diagnostiek en behandeling. Sinds 1 januari 2011 is hij hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Seksuologie.

hoe moet ik aftrekken - voor het eerst aftrekken - Online cursus aftrekken - video instructie aftrekken - instructievideo aftrekken - instructie film aftrekken

- hoe moet je aftrekken - aftrekken video - jezelf aftrekken - leren aftrekken - lekker aftrekken - aftrekken filmpje - cursus aftrekken - hoe moet je jezelf aftrekken - video aftrekken - aftrekken tips - filmpje aftrekken - aftrekken doe je zo - hoe moet je aftrekken filmpje - hoe moet je aftrekken video - tips aftrekken - hoe lekker aftrekken - hoe aftrekken video - je eigen aftrekken - aftrekken hoe moet dat - aftrekken filmpjes - aftrekken leren - lekker jezelf aftrekken - hoe moet je aftrekken? - hulp bij aftrekken - instructie aftrekken - jezelf aftrekken video - aftrekken instructie - jezelf lekker aftrekken - aftrekken instructies - hem aftrekken - hoe aftrekken filmpje - hoe het moet jezelf aftrekken - lekkerder aftrekken -