Homoseks

Natuurlijk blijven de sekstechnieken, die we in de andere cursussen behandelen, hetzelfde als twee mannen met elkaar vrijen. Ze kunnen elkaar zoenen, strelen, aftrekken, pijpen en anaal neuken. Maar hoe gaat dat precies?

Homoseks, fijn dat je elkaar aanvoelt! Je kan elkaar opgeilen door te zoenen, strelen en te masseren. Leuk is dat je veel op elkaar lijkt en daarom elkaar beter aanvoelt. Concentreer je aanrakingen vooral op zijn erogene zones, zoals de achterkant van zijn hoofd, zijn rug, zijn tepels, billen en zijn ballen en pik. Je kan hem op die plekken zoenen, likken en zachtjes bijten. Zo kan je goed de spanning opbouwen voordat je hem gaat aftrekken of pijpen. Gebruik bij het aftrekken glijmiddel of spuug. Dat is vaak lekkerder en minder stroef. Pijp hem met een condoom. Als je dat niet doet, omdat je allebei getest bent, bedenk dan van te voren of je wel of geen sperma in je mond wilt krijgen.

Wat zeggen experts over HoeHetMoet: Dance4life
Eveline Aendekerk, directeur dance4life:

"In heel veel landen is het feit dat jongeren sex hebben taboe. 'Als je niet getrouwd bent, heb je geen sex en dus hoeft er ook niet met je over gepraat te worden' is vaak de redenatie. Gevolg is dat veel jongeren te weinig of onjuiste informatie hebben over sex en ook de vaardigheden die zo belangrijk zijn om op een fijne en gezonde manier sex te hebben worden niet of verkeerd ontwikkeld. Daarom steunen wij 'hoe het moet' van harte en zijn we er trots op dat we samen kunnen werken aan de verbetering van sexuele gezondheid en rechten voor jongeren."

Nog elke dag raken ruim 7.000 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen vaardigheden, zodat zij weten hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in 29 landen verspreid over 5 continenten. Het is de missie van dance4life om een beweging te creëren die verandering teweeg brengt, door:
1. het verbeteren van de seksuele en reproductieve gezondheid en rechten van jonge mensen. In het bijzonder door het verbeteren van de toegang tot seksuele voorlichting en de toegang tot jongerenvriendelijke gezondheidsdiensten;
2. de strijd aan te gaan met stigma en discriminatie en het doorbreken van de taboes waardoor hiv en aids omgeven worden.

hoe moet ik homoseks hebben - voor het eerst homoseks - Online cursus homoseks - video instructie homoseks - instructievideo homoseks - instructie film homoseks

- homoseks tips - homoseks video - hoe gaat homosex - homoseksvideo - anale homoseks - hoe hebben homo seks - homo seks filmpje - homo seks standjes - voor het eerst homosex - filmpje homo seks - handleiding pijpen homo - hoe anale homosex - hoe gaat homoseks - hoe homo seks hebben - hoe moet je anaal neuken homo - hoe moet je een homo pijpen - veilige homoseks instructie video - mannen seks tips video - gay seks instructie video -