Staand neuken

Staand neuken heeft als grootste voordeel dat je het op veel verschillende plekken kunt doen, zoals onder de douche, buiten, een kleedhokje of in de gang als je net de deur achter je dicht hebt gedaan. Nadeel is alleen dat het niet gemakkelijk is.
Natuurlijk is het ideaal wanneer jullie ongeveer even lang zijn en hij lekker sterk is en zij zo licht als een veertje. Maar, de werkelijkheid is niet altijd ideaal.. maak daarom dankbaar gebruik van krukjes, tafels of trapjes als het erg verschilt in lengte of je geen acrobaat bent!

Klassiek staand neuken
Maar het echte standje staand is natuurlijk zonder hulpmiddelen. Ga met je gezichten naar elkaar staan. De vrouw tilt een been op zodat hij bij haar naar binnen kan, nu kan zij voorzichtig zich laten optillen en haar benen om zijn middel slaan. Sterke mannen kunnen nu zelf met hun lief rondlopen, maar als het te zwaar wordt zoek dan steun bij een muur.

Wat zeggen experts over HoeHetMoet: Boris Cruyssaert van SENSOA:

"De website is een goede aanvulling op bestaande initiatieven. www.hoehetmoet.be laat in bewegend beeld zien hoe sekstechnieken precies in elkaar zitten. Het is geen porno, ook al zijn de beelden expliciet. We weten uit onze werking dat sommige jongvolwassenen op zoek zijn naar visuele informatie. www.hoehetmoet.be biedt die informatie aan met duidelijke films. We vinden het goed dat de films ook nadruk leggen op veilig vrijen, respect voor elkaar en het aangeven dat het niet altijd lukt. Het is een project dat tegemoet komt aan een nood, ook al houden we niet van de naam. We vinden het belangrijk om te blijven herhalen dat als het om seks gaat, er helemaal niks moet, behalve elkaars grenzen respecteren en die van jezelf."

Vlaams expertise centrum voor seksuele gezondheid en HIV. Sensoa (www.sensoa.be) wil als expertisecentrum de seksuele gezondheid in Vlaanderen bevorderen, binnen een internationaal perspectief. Om onze missie te realiseren, focussen we ons op volgende kernactiviteiten:
We onderzoeken en analyseren relevante maatschappelijke ontwikkelingen en tendensen en vertalen deze in actieprogramma's naar specifieke doelgroepen.
We verstrekken informatie en advies naar het grote publiek, naar specifieke groepen en naar relevante intermediairs, voornamelijk via digitale weg.
We garanderen vorming, opleiding en training, gericht naar intermediairs.
We werken aan een draagvlak voor seksuele gezondheid en rechten.
We bieden ondersteuning inzake beleidsvoorbereiding en beleidsuitvoering, zowel gericht op overheden als op beleidsmakers van relevante sectoren of instellingen.

hoe moet ik staand neuken - voor het eerst staand neuken - Online cursus staand neuken - video instructie staand neuken - instructievideo staand neuken - instructie film staand neuken

- staand vrijen - neuken staand - staand neuken filmpje - staand neuken video - lekker staand neuken - seksstand staand - staand achterlangs - staand neuken filmpjes - eerste keer seks staand neuken - filmje staand neuken - hoe staand neuken tips - instructie staand - optillen vrouw staand neuken - seks staand filmpje - staand fingeren - staand masturberen meisje - hoe neuk je staan - video staand neuken - standje staand instructie video -