Veilig Vrijen

Seks is leuk en lekker, maar het kan ook vervelende gevolgen hebben, zoals ongewenste zwangerschap of besmetting met een SOA. Als je niet zwanger wil raken, gebruiken jij en je partner een anticonceptie middel. En om geen SOA op te lopen, vrijen jullie allebei veilig.

Veilig vrijen betekent dat je voorkomt dat sperma en vaginaal vocht met elkaar of met speeksel of met bloed in contact kunnen komen. Dus pijpen, beffen, neuken en anale seks doe je met een condoom of een beflapje. Bij vingeren en aftrekken let je op dat je met je handen niet het sperma of vaginaal vocht met elkaar of speeksel of bloed in aanraking laat komen.

Veilig Vrijen doe je samen!
Stop alleen met condooms als je zeker weet dat je elkaar niet kunt besmetten. Dus wanneer je elkaars enige en vaste sekspartner bent en door middel van tests zeker weet dat je allebei geen SOA hebt.

Wat zeggen experts over HoeHetMoet: dance4life

dance4life doet het met HoeHetMoet.nl
partnership inspireert jongvolwassenen tot leukere en lekkere seks

Naar aanleiding van de internationale lancering van de succesvolle Nederlandse website HoeHetMoet.nl zijn de Stichting Foundation For Sexual Education en dance4life een partnership aangegaan.
Een deel van de opbrengsten van HoeHetMoet wordt gedoneerd aan dance4life; zo draagt 'lekkere & leukere' seks bij aan de doelstellingen van dance4life.

Nu ook 'seksles' aan Vlaamse en Britse jongeren
De van oorsprong Nederlandse website HoeHetMoet.nl is vernieuwd en wordt vandaag gelanceerd in Belgi├ź als HoeHetMoet.be. Op het in 2007 samen met MTV & TMF succesvol gelanceerde platform, kunnen jongeren terecht voor toegankelijke, directe en duidelijke filmpjes over seks. Rond half oktober wordt er een Engelstalige versie ge├»ntroduceerd, deze is gericht op Britse jongeren.
HoeHetMoet
HoeHetMoet.nl is een website die seks, en alles wat daarbij komt kijken, leuker en lekkerder wil maken voor jongeren. Op de website kunnen jongvolwassenen filmpjes bekijken waarin zonder omwegen wordt voorgedaan en verteld op welke manier ze bepaalde seksuele handelingen kunnen verrichten. Deze aanpak sluit naadloos aan op de werkwijze van dance4life, namelijk het bespreekbaar maken van seks en hen de juiste vaardigheden aanleren zodat ze gezonde keuzes kunnen maken.
"In heel veel landen is het feit dat jongeren sex hebben taboe. 'Als je niet getrouwd bent, heb je geen sex en dus hoeft er ook niet met je over gepraat te worden' is vaak de redenatie. Gevolg is dat veel jongeren te weinig of onjuiste informatie hebben over sex en ook de vaardigheden die zo belangrijk zijn om op een fijne en gezonde manier sex te hebben worden niet of verkeerd ontwikkeld. Daarom steunen wij 'Hoe Het Moet' van harte en zijn we er trots op dat we samen kunnen werken aan de verbetering van sexuele gezondheid en rechten voor jongeren", aldus managing director dance4life Eveline Aendekerk.

hoe moet ik veilig vrijen - voor het eerst veilig vrijen - Online cursus veilig vrijen - video instructie veilig vrijen - instructievideo veilig vrijen - instructie film veilig vrijen

animatie veilig vrijen - cursus veilig vrijen - film veilig vrijen - hoe het moet veilig vrijen - hoe kan ik veilig vrijen - hoe moet het veilig vrijen - hoe moet je over veilig vrijen beginnen - hoe moet je veilig vrijen ? video - hoe veilig vrijen - veilig vrijen aftrekken - veilig vrijen aftrekken - veilig vrijen doe je zo - veilig vrijen filmpje - veilig vrijen gratis lessen - veilig vrijen hoe moet dat - veilig vrijen info vingeren - veilig vrijen info vingeren - veilig vrijen video - video film over veilig vrijen